Specialiserade på värmepumpar

Vi hjälper dig med installation och service.

Bergvärmepump

Här används energin som finns i den mark eller berg du borrat i. En bergvärmepump fodrar att du har ett vattenburet värmesystem i huset och att du fått tillstånd för borrningen. Detta hjälper vi självklart till med. Med en bergvärmepump kan du spara upp till 80 procent i uppvärmningskostnader.

Luft / luftvärmepump

Med en luft-luftvärmepump slipper du borra för bergvärme eller gräva för jordvärme. Här används istället omgivningsluften till att skapa den energi som behövs för att hålla din fastighet uppvärmd.

Luft / luftvattenvärmepump

En luft-vattenvärmepump tar energin från uteluften via en uteenhet, som värmer ditt varmvatten, och även ditt vattenburna värmesystem. CTC är marknadsledande i dagsläget, men som Panasonic Propartner säljer och monterar vi även deras sortiment.

Frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump återvinner luften från huset samtidigt som den tar in frisk uteluft och ventilerar huset. En frånluftsvärmepump installeras ofta vid nyproduktion av villa eller fritidshus.

Garanterat trygg investering!

CTC erbjuder genom Lycksele Värmeservice AB generösa garantier. 12 års varmvattengaranti och upp till 18 års trygghetsförsäkring. 3 års produktgaranti och 3 års trygghetsförsäkring ingår alltid.

Vi erbjuder Panasonic Propartner 5 års garanti.

Installerat och klart inom 10km från Lycksele tätort.

Styr värmepumpens funktioner enkelt från din mobil.

Egen installation där du kan ringa vid minsta problem.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om vad vi gör och hur vi kan hjälpa er. Ni kan ringa oss, maila eller använda formuläret.


Lycksele Värmeservice AB, Bergstigen 8, 921 45 Lycksele

Christer Klintefelt
070-523 29 69

Harald Nilsson
070-259 52 48

Stefan Lundmark
073-259 43 39

Jörgen Aronsson
070-353 63 45

Mikael Holmgren
073-077 70 50

[email protected]

Fakturor i pdf mailas till:
[email protected]

Dina personuppgifter
Partners

Skriv till oss!

Lycksele Värmeservice