Specialiserade på värmepumpar

Vi hjälper dig med installation och service.

Bergvärmepump

Här används energin som finns i den mark eller berg du borrat i. En bergvärmepump fodrar att du har ett vattenburet värmesystem i huset och att du fått tillstånd för borrningen. Detta hjälper vi självklart till med. Med en bergvärmepump kan du spara upp till 80 procent i uppvärmningskostnader.

Luft / luftvärmepump

Med en luftvärmepump slipper du borra för bergvärme eller gräva för jordvärme. Här används istället omgivningsluften till att skapa den energi som behövs för att hålla din fastighet uppvärmd.

Luft / vattenvärmepump

En luft / vattenvärmepump tar energin från uteluften via en uteenhet, som värmer ditt varmvatten, och även ditt vattenburna värmesystem. CTC är marknadsledande i dagsläget, men som Panasonic Propartner säljer och monterar vi även deras sortiment.

 

 

Frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump är bäst lämpad i de mindre villorna. Med ett frånluftsaggregat transporteras luften ut ur ditt hus för att sedan ta vara på den energi som finns i luften. Energin används sedan för att producera värme och varmvatten. Har du ingen möjlighet att skaffa bergvärme eller jordvärme kan detta vara en bra alternativ för dig. Med en frånluftsvärmepump kan du sänka dina värmekostnader med omkring 50-70 procent.

Vi erbjuder Panasonic Propartner 5 års garanti.

Installerat och klart inom 10km från Lycksele tätort.

Styr värmepumpens funktioner enkelt från din mobil.

Egen installation där du kan ringa vid minsta problem.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om vad vi gör och hur vi kan hjälpa er. Ni kan ringa oss, maila eller använda formuläret.


Lycksele Värmeservice AB, Bergstigen 8, 921 45 Lycksele

Christer Klintefelt
070-523 29 69

Harald Nilsson
070-259 52 48

Stefan Lundmark
073-259 43 39

Jörgen Aronsson
070-353 63 45

Mikael Holmgren
073-077 70 50

info@varmeservice.nu

Dina personuppgifter

Skriv till oss!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!